+ 32 (0) 51 54 54 25
info@tectronic.be

Draadloze parlofoon

TCV9001

Zoekt u de perfecte draadloze parlofoon die bovendien toonaangevend is op alle gebied? Haal draadloze afstanden tot wel 350m (zonder obstakels) met een hoog penetratievermogen doorheen muren, plafonds, etc. TecTronic garandeert u een bereik van 40~50m doorheen meerdere muren. Geen beloftes of loze woorden!

Ervaar een sublieme full-duplex audio kwaliteit en praat loepzuiver met uw bezoekers vooraleer u ze binnenlaat. De handset van uw parlofoon werkt op batterijen waardoor u vrij kunt rondlopen doorheen uw woning of tuin. Is er ook een elektrisch deurslot aangesloten, dan kunt u zelfs de deur openen vanop afstand om uw bezoeker binnen te laten! Uw handset is niet alleen zeer éénvoudig in bediening ze werd bovendien onderworpen aan een valtest en is dus uiterst robuust.


Voicemail berichten


Bezoekers kunnen een bericht inspreken wanneer u niet thuis bent, zo weet u ook wie u gemist heeft tijdens uw afwezigheid.

Flits- & trilalarm


De draadloze handset is uitgerust met een trilfunctie én flitslicht zodat ook mindervalide personen weten wanneer iemand aan hun deur staat.

Weersbestendige buitenpost IP65


De buitenpost van uw draadloze parlofoon voldoet aan de strengste normen. Gecertifieerd en getest op weersbestendigheid levert een knappe IP 65 waterdichtheids-score op! Nog twijfels over de duurzaamheid van onze intercom systemen?

Uitbreidbaar tot 4 handsets in 1 systeem


Uw draadloos parlofoonsysteem is uitbreidbaar met 3 extra audio handsets